Johan Oosterwaal gaat met pensioen

Johan Oosterwaal, onze coördinator van Operations de voorbije jaren, gaat met pensioen.


Geen gewone loopbaan


Johan kwam eerder toevallig bij Authentage terecht. Voordien heeft hij 40 jaar gewerkt in de retail waar hij functies bekleedde van verkoper, inkoper, operationeel leidinggevende tot bedrijfsleider. In 2016 ging het bedrijf echter failliet.

Via zijn netwerk vond Johan de opportuniteit als productiemedewerker bij Authentage. Niet alleen een productie-omgeving, maar ook werken in een klein team met veel persoonlijk contact waren nieuw voor Johan. En wat bleek…het was op zijn lijf geschreven!

Elke dag hoorden we Johan zachtjes zingend de trap opkomen en de bestellingen doorlopen. Johan wist steeds het overzicht te bewaren en ging elke dag met plezier weer aan de slag om onze klanten tevreden te houden.

“Het werken aan een geweldig product en de zorg voor de productie en klaarmaken van de bestellingen vond ik fascinerend. Alle puzzelstukjes op zijn plaats laten vallen zodat onze klanten hun bestelde producten in goede staat EN op tijd aangeleverd krijgen was de grote uitdaging die ik met veel passie elke dag aanging.”


Pensioen


Nu is het (helaas) tijd voor Johan om na 4,5 jaar de fakkel door te geven en te genieten van een welverdiend pensioen.

“Mijn vrije tijd zal ik vullen met mijn hobby’s duiken, schilderen en voor de kinderen en kleinkinderen zorgen. Verder kijk ik er ook naar uit om samen met mijn vrouw nieuwe plekken te ontdekken met onze caravan.”


Johan heeft steeds met heel veel plezier voor Authentage gewerkt en heeft nog één goede raad voor zijn collega’s:

“De onderlinge sfeer waarin ik mocht werken was zeer prettig. Houd dit zo en werk met passie aan onze prachtige producten in rust, ritme en routine.”


Dat wij Johan enorm zullen missen hoeven we er niet bij te vertellen. Wij zijn hem dan ook enorm dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid de afgelopen jaren, maar ook om te zijn wie hij is, een fantastische collega met een gouden hart!

Geniet van jouw pensioen Johan!

Cheers!

Team Authentage

Click here to contact us and receive more information about our lighting