Authentage, op maat van de klant

WIST JE DAT ELKE LAMP VAN AUTHENTAGE MET DE GROOTSTE ZORG HANDGEMAAKT WORDT IN ONS ATELIER IN WIJNEGEM? DIT MAAKT ELK ARMATUUR UNIEK. BOVENDIEN STREVEN WE STEEDS NAAR DESIGNS MET EEN AUTHENTIEK KARAKTER, EEN TIJDLOOS ONTWERP MET NET DAT TIKKELTJE EXTRA...

Details van de Elégance wall  en Micro on Pin

Bij Authentage krijg je de keuze uit een standaard aanbod van meer dan 2.000 producten voor binnen én buiten. Daarnaast kan je ook kiezen voor maatwerk, waarbij het gewenste product helemaal afgestemd wordt op jouw specifieke wensen na overleg met onze Designafdeling. Wij denken graag mee met onze klant! Zo zijn er al prachtige ontwerpen tot stand gekomen, volledig op maat van de klant én binnen de stijl van Authentage.

Op maat gemaakte Tubelum en op maat gemaakte Phântome Centonze Reflector voor van Hamersveld Bouw

WE WILLEN ONZE KLANTEN ONTZORGEN

Wij, bij Authentage gaan voor een persoonlijke aanpak. Wij willen er zijn voor jou, van inspiratie tot na de installatie met steeds de focus op kwaliteit.


Zo biedt Authentage eenvoudig te installeren armaturen aan en werkt hoofdzakelijk met messing. Dit materiaal behoudt haar schoonheid, op welke plek de verlichting ook geplaatst wordt. Binnen of buiten en zelfs in kustgebieden blijven onze armaturen mooi en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Balume on Wooden Pole custom made for AA+ Ontwerpbureau
Photo by M. van Oosten

EEN TIJDLOOS DESIGN WAARMEE JE ZELF DE SFEER BEPAALT

Standaard worden bijna al onze armaturen in vier finishes aangeboden, namelijk brons, geborsteld nikkel, chroom en gepolierde messing. Voor andere kleuren bespreken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn.


Naast de kwaliteit en het tijdloze design, is de juiste keuze van de lichtbron onontbeerlijk om op elk moment van de dag de gewenste sfeer te kunnen creëren.

Dit vraagt om dimbare lichtbronnen, die een mooi, warm licht uitstralen. Buiten onze geïntegreerde lichtbronnen, kan je voor verschillende collecties zelf de lichtbron selecteren.
Van functioneel tot romantisch, van een brede tot een zeer nauwe, gefocuste stralenbundel, voor elke ruimte binnen of buiten vind je onze selectie van lichtbronnen terug in onze Light source guide.

Deze kan je downloaden via jouw professional account op onze website.

 

Klik hier om een professioneel account te creëren

Bellefeu Royal Suspension en Bellefeu Vitrine Lantern voor Jannet Butzinger in samenwerking met Helma Interior

De foto's in dit artikel mogen niet worden gebruikt zonder de toestemming van Authentage.


Click here to contact us and receive more information about our lighting