De vrijheid om buitenlampen te gebruiken in jouw interieurproject

Nu de natuur snel transformeert van levendig groen naar prachtige herfstkleuren, trekken we ons terug in de veiligheid van onze huizen. Tuinstoelen maken plaats voor plaids en comfortabele kussens, kaarsen worden aangestoken, de avonden worden gezelliger en serener. Als er één ding is dat we in de donkere dagen nodig hebben, dan is het wel het licht.

Er is het licht dat je naar binnen leidt langs het tuinpad, de verwelkomende gloed bij de voordeur en natuurlijk de sfeerverlichting binnen die de toon zet voor gezellige avonden. Voor dit laatste kan je een kijkje nemen in ons ruime aanbod aan binnenverlichting, maar je hoeft zich niet te beperken tot deze collecties alleen. We hebben immers gemerkt dat sommige van onze buitenlampen ook gebruikt worden in knappe interieurprojecten.

Buitenverlichting voor binnen

Terwijl het moeilijk is om een binnenarmatuur buiten te plaatsen vanwege de IP-eisen, is andersom geen enkel probleem. Zoals we in onze vorige blogpost al stelden, zijn onze buitenlampen gemaakt om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Maar als je denkt dat een van onze buitenlampen perfect zou zijn voor jouw interieurproject, waarom zou je ze dan niet gebruiken?

Neem bijvoorbeeld de Micro-armaturen. De verschillende soorten wandlampen van deze collectie zijn ontworpen voor buitengebruik, maar door het subtiele uiterlijk van de spots zijn ze ook voor binnenshuis een waardevolle optie. De Micro-armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en drie verschillende afwerkingen (brons, geborsteld nikkel en chroom), passend bij uw eigen stijl. Hier, in een interieurproject van AA+ Ontwerpbureau, wordt de kleine enkele Micro-wandspot op de muur geplaatst om bepaalde feautures van het interieur te accentueren.

Vloer- en tafellampen

Naast de buitenwandlampen kunnen de meer mobiele vloer- en tafellampen uit de Micro-collectie ook naar binnen worden gebracht als de zomer voorbij is. Het verschil is dat de binnenverlichting van beide lampen voorzien is van een dimmer, die in de buitenversie ontbreekt. Wil je een van onze armaturen gebruiken in je project? Authentage denkt graag met je mee om de perfecte lamp of lampen te selecteren. Log in op je Authentage-account (LINK) of neem rechtstreeks contact met ons op!

Bekijk hier onze volledige Micro-collectie.

De afbeeldingen in dit artikel mogen niet gepubliceerd worden zonder toestemming van Authtentage.

Click here to contact us and receive more information about our lighting