Een moderne benadering van onze tijdloze armaturen

Bij Authentage is het ons ultieme doel om met verlichting authentieke emoties te creëren. Deze unieke sfeer bereiken we met hoogwaardige, tijdloze verlichtingsarmaturen die waarde toevoegen aan elke ruimte waarin ze worden gebruikt.

De stijl waarin onze verlichtingsarmaturen passen is echter niet vast te leggen in 1 specifieke stijl. Wij zijn er trots op dat onze armaturen in verschillende projectstijlen geïmplementeerd kunnen worden. Onder de projectfoto's die we van interieur- en tuinarchitecten ontvangen, zien we regelmatig bijzonder smaakvolle hedendaagse interieur- en buitenontwerpen. Enkele van deze modernere projectrealisaties willen we hier met u delen!

Op maat gemaakte Bellefeu Vitrine Lantern hanglamp voor Dôme Project Interiors

Eligne hanglamp in brushed nickel

Eligne hanglamp in bronze

Centonze classic spot plafondspot

Deze laatste foto toont een prachtige tuin gerealiseerd in het Zuiden van Spanje, door Adarve Gardens & Landscape designs.  Bekijk het volledige project hier

De stijl van de designer

Bij Authentage willen we jou niet vastpinnen op één bepaalde stijl. Wat voor ons telt is oog voor detail en de sfeer die onze handgemaakte verlichting in een ruimte kan brengen. Uiteindelijk gaat het om de emotie die je als ontwerper wilt oproepen. 

We denken graag met jou mee! Log in naar jouw persoonlijke account  en neem gerust contact met ons om de mogelijkheden voor jouw project te ontdekken.

De foto's in dit artikel mogen niet worden gebruikt zonder de toestemming van Authentage.

Click here to contact us and receive more information about our lighting