Onze padverlichting toont je de weg

KOUDERE DAGEN, DE NATUUR DIE ZICH LANGS HAAR MEEST KLEURIGE KANT LAAT ZIEN, GEZELLIGE AVONDEN OP DE BANK MET EEN WARME KOP THEE… DE HERFST IS OPNIEUW IN HET LAND!

Samen met de start van de herfst zijn ook de kortere dagen opnieuw het land in geslopen. Tevens hét moment waarop de buitenverlichting zich van zijn warmste en meest sfeervolle kant laat zien. En naast sfeervolle tuinverlichting, vraagt jouw tuin misschien ook om functioneel licht dat je de weg toont in het donker.

 Balume on wooden pole op maat gemaakt

Project door AA+ Ontwerpbureau (Nederland), Foto door M. van Oosten

ORIENTATIEVERLICHTING ALS SUBTIELE WEGWIJZER

Heeft jouw tuinpad of oprit enkel nood aan oriëntatieverlichting? Dan zijn onze Pipilier, vervaardigd uit Belgische blauwsteen, en onze Galed erg mooie opties. Ze geven je tuin of oprit meteen een prachtige touch, ook als ze niet branden.

En een leuke extra, bij de Galed kan je kiezen of je wil verlichten langs 1 kant, 2 kanten of helemaal rondom. Je plaatst hem op de grond of tegen een muur. Subtiel aanwezig, maar erg sfeervol!

Pipilier - Galed groundPipilier - Galed Ground

Ook de Beautique collectie, geïnspireerd op boten, zorgt voor warm oriëntatielicht langs jouw pad. Zijn originele ontwerp zorgt ook overdag voor net dat tikkeltje extra.

PADVERLICHTING TUSSEN JOUW PLANTEN

Onze Micro on pin voelt zich opperbest tussen je planten. Dankzij zijn pin kan hij eenvoudig meegroeien met de beplanting langs je pad. Indien gewenst duw je zijn pin eenvoudigweg dieper in de grond gedurende de winter en in de lente plaats je het armatuur wat hoger. Bovendien is de Micro on pin standaard voorzien van een stekker en dus klaar voor onmiddellijk gebruik.

Dankzij de typische, handgemaakte schroefjes kan je de Micro on pin richten naar het pad. De lichtbron is eenvoudig te plaatsen. Bij Authentage vind je verschillende opties voor een smalle of brede lichtbundel.

Charmond Micro on pin

Niet richtbaar, maar tevens een uitblinker in schoonheid en functionaliteit, is onze Balume. Te monteren op een muur of op zijn houten paal, voor een extra natuurlijke touch! Hij verlicht jouw pad of oprit in stijl en is daarenboven eenvoudig te installeren. Bovendien is de paal gemaakt van het erg kwalitatieve Padoek, een tropisch hardhout dat tegen extreme weersomstandigheden bestand is. Je zal zien, hij wordt nog mooier en mooier doorheen de tijd...

Beschikbaar in verschillende hoogtes en daardoor ook prachtig in combinatie met de planten langs je pad is onze Charmond. Bovendien biedt hij de handige optie om je pad extra te verlichten wanneer je voorbij wandelt.

 

ALL-ROUND PADVERLICHTING

Wil je ook graag zien wat er zich naast het pad bevindt? Dan kies je het best voor all-round padverlichting. De Vitrine Ground is beschikbaar in 2 verschillende hoogtes en in combinatie met de filamentlamp heb je tal van opties om de gewenste sfeer te bekomen.

WIJ DENKEN GRAAG MET JOU MEE

Al onze armaturen worden met de hand geassembleerd in Antwerpen. Kwaliteit staat bij ons steeds centraal, wat resulteert in padverlichting die mooi blijft in alle weersomstandigheden.

Elk project is uniek en ook voor maatwerk kan je bij ons terecht. Wij denken steeds graag met jou mee!

Heb je meer informatie nodig voor de keuze van padverlichting? Wij helpen jou graag op weg.

Contacteer ons voor meer informatie.

info@authentage.be of +32 3 355 10 40

De volledige prijslijst kan je downloaden via jouw professionele account op onze website. 

klik hier om een account aan te maken 

 

Click here to contact us and receive more information about our lighting